Ga naar artikelGa naar zoeken

Droge hoofdhuid shampoo

Het kiezen van de juiste shampoo is de sleutel tot het behandelen van een droge hoofdhuid - hier vind je waarom en waar je op moet letten.

Roos aanpakken om een droge hoofdhuid te behandelen
Eerst moet je de belangrijkste oorzaak van het probleem – in veel gevallen, roos, aanpakken. Het is een veel voorkomende oorzaak van droge hoofhuidaangezien roos ervoor zorgt dat je lichaam sneller huidschilfers loslaat waardoor de natuurlijke vochtbarrière van je hoofdhuid beschadigt raakt en je huid vocht begint te verliezen.

Meer over de oorzaken van droge hoofdhuid

Dus als je van roos afkomt, kun je de cyclus stoppen en een belangrijke bijdrager aan droge hoofdhuid behandelen.

Gebruik regelmatig een anti-roos shampoo om de schilfers weg te laten blijven en ook om te helpen de toekomstige schade aan je hoofdhuid door roos te herstellen en voorkomen.

Geef je hoofdhuid een vochtboost
Net zoals je droge huid op andere plekken van je lichaam behandelt met een hydraterende crème, moet je je hoofdhuid dezelfde aandacht geven om droogheid te behandelen.

Shampoos voor droge huid zijn speciaal hiervoor ontwikkeld. Onze  Voedende Verzorging Shampoo  verzorgt de hoofdhuid en herstelt de natuurlijke vochtbalans – er is aangetoond dat als je deze regelmatig gebruikt, je binnen slechts 3 weken een verschil ziet in de vochtbalans van je hoofdhuid.

En deze bevat ons krachtig actief ingrediënt, zodat je ook tegelijkertijd roos, een van de belangrijkste oorzaken van droge hoofdhuid, behandelt.

En voor een directe hydratatie is er Intense Hydration shampoo die drie hydraterende bestanddelen bevat en begint te werken zodra je deze op je hoofdhuid aanbrengt.

Meer over droge hoofdhuid

1. in verhouding met basislijn, bij regelmatig gebruik, vs. het leidende cosmetische merk

Hoe behandel je in de zomer jeuk op de hoofdhuid?
Om van een jeukende hoofdhuid die wordt veroorzaakt door roos af te komen, moet je de oorzaak van het probleem aanpakken – roos.

Kies een anti-roos shampoo zoals Head & Shoulders die een actief ingredIënt bevat waarvan klinisch bewezen is dat het de roosveroorzakende microbe aanpakt en schilfers verwijdert.

We hebben ook een shampoo ontwikkeld speciaal voor jeukende hoofdhuiden – ons Instant Kalmering-assortiment pakt jeuk aan op het moment dat die opduikt en het bevat ook pepermuntextract voor een direct verkoelend gevoel – perfect voor hete zomerdagen.

Meer over jeukende hoofdhuid