Ga naar artikelGa naar zoeken

De beste haarproducten voor mannen

Head & Shoulders heeft al meer dan 50 jaar overal ter wereld het vertrouwen van mannen gewonnen.

We zijn eraan toegewijd om de beste haarproducten voor mannen te maken, door constant onze producten te verbeteren met behulp van onderzoek en klinische testen (tot nu toe al meer dan 200 klinische testen). En dit alles heeft geleid tot de best wel indrukwekkende onderscheiding van de meest verkochte shampoo onder mannen ter wereld*.

Als je op zoek bent naar een geweldige anti-roos shampoo voor mannen, stop maar met zoeken! Ons assortiment heeft producten die speciaal ontwikkeld zijn voor de mannelijke behoeften.

Volgorde van haar- en hoofdhuidaandoeningen: Waar maken mannen in de VS zich het meest zorgen om?

Top 5 van problemen:

1. Roos 26%

2. Haaruitval 18%

3. Dunner wordend haar 9%

4. Jeukende hoofdhuid 9%

5. Vette hoofdhuid

(Wereldwijd onderzoek naar gewoontes en praktijken uit 2013, the Procter & Gamble Company)

Head & Shoulders combineert klinisch bewezen werkzaamheid tegen roos met oplossingen die de belangrijkste haar- en hoofdhuidaandoeningen aanpakken:

1. Dunner wordend haar: Probeer Head & Shoulders voor mannen Full & Thick-assortiment, met Full & Thick Advanced Thickening Tonic. De tonic is ontwikkeld om iedere individuele haarstreng dikker te maken voor aanzienlijke verbetering van de dikte van het haar vanaf de hoofdhuid.

2. Jeukende hoofdhuid: Van regelmatig gebruik van Head & Shoulders is klinisch bewezen dat het helpt om jeukende hoofdhuid** tegen te gaan. In feite is Head & Shoulders Jeukende hoofdhuid shampoo met eucalyptus speciaal ontwikkeld om de jeukende hoofdhuid te verzorgen, met een verkoelende sensatie die de hoofdhuid bij contact kalmeert en de kracht om je de hele dag comfortabel en verlicht te houden tussen wasbeurten*** door.

3. Vette hoofdhuid: Head & Shoulders reinigt je hoofdhuid en haar diep om overdadige olie te verwijderen, terwijl het tot 94% van de roosveroorzakende irriterende middelen verwijdert. Probeer Head & Shoulders Men Ultra Max Oil die een diepe reiniging combineert met een geur die speciaal voor mannen is ontwikkeld.

Head & Shoulders voor mannen

MENTHOL FRESH - verkoelende frisheid van nul graden

VOOR MANNEN - een geweldige reiniging met een sexy geur

CLASSIC CLEAN - onze diepste reiniging die beschikbaar is, met citrus- en muntextracten

VOOR MANNEN SHAMPOO - krachtige verlichting, begint vanaf de eerste wasbeurt

*P&G-berekeningen op basis van verkoopcijfers van Nielsen juli 2012 tot juni 2013.

**door roos

***bij regelmatig gebruik