Ga naar artikelGa naar zoeken

Gezond haar begint bij de hoofdhuid

Iedereen weet dat roos een huidaandoening is, maar wist je dat wetenschappers hebben ontdekt dat roos het haar ook daadwerkelijk schaadt?


Roos is meer dan alleen de zichtbare schilfers– als je roos hebt, is je hele hoofdhuid uit evenwicht en kan de gezondheid van je haar hieronder lijden.


Wetenschappers van Head & Shoulders hebben ontdekt dat gezonde hoofdhuiden zorgen voor gezonder* haar. Als haar groeit uit een door roos geïrriteerde hoofdhuid, heeft het aanzienlijk meer schade aan de haarschubben. Het jeuken en krabben dat met roos samenhangt, kan het haar nog verder beschadigen en verzwakken – en zwak haar breekt sneller.


Gelukkig is er een manier om het haar sterk te houden: regelmatig Head & Shoulders shampoo gebruiken. Door je hoofdhuid in goede vorm te houden, helpt Head & Shoulders shampoo je haar gezonder* en mooier te houden door het voorkomen van roosgerelateerde schade.


Roos Conditioner


Conditioner is een geweldige manier om je haar er goed uit te laten zien en op zijn best te laten voelen. Veel mensen realiseren zich echter niet dat het gebruik van een gewone conditioner na een anti-roos shampoo de werkzaamheid van de shampoo kan verminderen. Dat komt doordat de conditioner eigenlijk veel van de essentiële roosbestrijdende ingrediënten van de shampoo wegwast.


*minder schade aan haarschubben vs. haar van een hoofdhuid met roos