Ga naar artikelGa naar zoeken

Hoe arganolie je haar en hoofdhuid gezonder maakt

Arganolie wordt in Marokko al heel lang gebruikt in voedsel en cosmeticaproducten. En deze olie, afkomstig van de arganboom, is nu ook ontdekt door de haarverzorgingsindustrie.

Laten we bekijken wat  arganolie voor je haar kan doen.

Arganolie is zowel een traditioneel voedingsmiddel als een geneesmiddel in Marokko. Deze olie, gemaakt van de pitten van de arganboom, bevat tal van nuttige ingrediënten:

  • Vit. A, C en E

  • Antioxidanten

  • Vetzuren

Naast de natuurlijke ontstekingsremmende werking staat de olie ook bekend om zijn hydratatie. Dit houdt in dat deze geschikt is voor diverse cosmetische en gezondheidsdoeleinden.

In shampoo, conditioners en andere haarverzorgende producten zorgt arganolie ervoor dat het haar zachter en gladder wordt. En vanwege deze kwaliteit is het opgenomen in het Head & Shoulders Supreme assortiment. Het ondersteunt de antiroos-werking waar Head & Shoulders om bekendstaat, verzacht en hydrateert het haar, en herstelt beschadigd haar.

Arganolie

Arganolie, mits op de juiste wijze gebruikt, maakt je haar sterker doordat het je haren en je hoofdhuid hydrateert. Hierdoor zal het haar minder snel breken. En bovendien gaat het haar er gladder en zachter uitzien.

Je kunt arganolie kopen en gebruiken in de pure vorm. Neem een kleine hoeveelheid van het product en breng na het wassen aan in het haar.

Voor meer haar- en hoofdhuidverzorging kun je een product van Head & Shoulders Supreme gebruiken. Je kunt dit eenvoudig aan je dagelijkse routine toevoegen.

Head & Shoulders Supreme Moisture, Repair en Smooth zijn stuk voor stuk samengesteld met arganolie. Je hebt dus de tools om je haar tijdens en na een wasbeurt goed te verzorgen.

Net als alle Head & Shoulders producten is het Supreme assortiment ontwikkeld om de oorzaak én de symptomen van roos te bestrijden, twee vliegen in één klap!