Ga naar artikelGa naar zoeken

Tips en trucs voor haarverzorging

Ontvang tips en adviezen over alles van hoe je je haar moet wassen tot hoe vettig haar onder controle houden met nuttige artikelen van de nr. 1 shampoo van dewereld. ¹

Of je je nu afvraagt hoe vaak je je haar moet wassen, hoe te zorgen voor haar dat is beschadigd door warmte of hoe donker haar te behandelen, wij kunnen je helpen.

Bekijk het laatste advies van onze experts die meer dan 50 jaar hebben gewerkt aan de ontwikkeling van shampoo en haarverzorgingsproducten die eenhele reeks problemen aanpakken.

Je haar wassen en stylen
We wassen allemaal ons haar – maar heb je er ooit over nagedacht wat de beste manier is om dat te doen? Er zijn veel verschillende routines die mensen aanbevelen, maar het isallemaal afhankelijk van wat je behoefte is.

Bijvoorbeeld, als je op zoek bent naar verzorging voor haar dat beschadigd is door hitte, heb je behoefte aan een haarverzorgingsregime dat ontwikkeld is omje haar weer tot leven te brengen.

Of, als je regelmatig sport, heb je een andere routine om je haar en hoofdhuid dagelijks fris en schoon te houden.

Bekijk onze tips voor het wassen en stylen van je haar.

Vet haar aanpakken
Vet haar is heel normaal – we produceren allemaal haaroliën. Maar als die olie zich ophoopt, kan deze je haar er vet uit laten zienen mogelijk leiden tot hoofdhuidirritatie.

Maar het goede nieuws is dat er voldoende manieren zijn om deze aan te pakken, van de juiste shampoo gebruiken tot een aantal eenvoudige wijzigingen inje haarverzorgingsregime.

Bekijk onze tips voor vet haar.

Tips voor ruw/zwart haar
Etniciteit heeft een enorm effect op de manier waarop je voor je haar moet zorgen, aangezien ieder haartype anders is en dus andere verzorgingen aandacht nodig heeft.

En als je ruw haar hebt, weet je dat een gewone routine of producten die ontwikkeld zijn voor het haar van blanke mensen waarschijnlijk niet werken voor jou.

Ontdek waardoor haartypes verschillen en hoe je je natuurlijke haar kunt verwennen met routines en producten die zijn ontwikkeld voor de juiste vochtbalans van je haar om het er prachtig uit te laten zien.

¹ P&G-berekeningen op basis van verkoopcijfers van Nielsen juli 2012 tot juni 2013