Ga naar artikelGa naar zoeken

Hoe kom je met shampoo van roos af?

Van roos afkomen is gemakkelijker dan je zou denken – met de juiste shampoo en het juiste haarregime kun je schilfers gedag zeggen. Zo gaat het…

1. Kies een anti-roos shampoo die werkt
Er zijn veel verschillende anti-roos shampoos op de markt, maar ze zijn niet allemaal hetzelfde. Om effectief van roos af te komen heb je er een nodig met een actief ingrediënt waarvan bewezen is dat het werkt.

Daar zijn wij voor – onze shampoos bevatten allemaal een getest, bewezen en betrouwbaar actief ingrediënt tegen roos.

2. Kies de juiste soort shampoo voor jou
Hierna moet je beslissen welke de juiste soort is afhankelijk van je haartype, hoofdhuidproblemen of zelfs welke geur je wilt.

We hebben een heel assortiment ontwikkeld dus of je nu een droge hoofdhuid moet behandelen, van de jeuk 1 af wilt of glad en zijdezacht haar wilt, er is altijd een Head & Shoulders-variant voor jou.

Je vindt ook shampoos die speciaal ontwikkeld zijn voor  gevoelige hoofdhuiden  en helpen  sterker, dikker haar  te krijgen.

3. Gebruik anti-roos shampoo regelmatig
Dit is een belangrijke stap. Ondanks dat een wasbeurt zichtbare schilfers in een keer verwijderd, moet je iedere keer een anti-roos shampoo blijven gebruiken zodat roos ook wegblijft.

En als je weer overstapt op een gewone shampoo, kun je zelfs wat van het actieve ingrediënt op je hoofdhuid wegwassen, waardoor je anti-roos shampoo minder effectief is.

4. Combineer met een anti-roos conditioner. Als je een conditioner gebruikt, kies er dan een die ontworpen werd als aanvulling op je shampoo. Veel gewone conditioners kunnen de roosbestrijdende ingrediënten in je shampoo wegwassen.

Daarom hebben we Head & Shoulders 2in1 anti-roos shampoo en conditioner ontwikkeld. Deze vult het actieve ingrediënt in de shampoo aan zodat deze blijft werken om je roosvrij te houden.

Zo zit het! Heel eenvoudig – blijf gewoon Head & Shoulders gebruiken en je zult van roos afkomen 2 en afscheid kunnen nemen van schilfers.

Meer tips en adviezen over roos

1. Veroorzaakt door roos
2. Zichtbare roos bij regelmatig gebruik