Ga naar artikelGa naar zoeken

Hoe kom je van roos af?

Om van roosschilfers af te komen en te voorkomen dat ze terugkomen, moet je een anti-roos shampoo gebruiken iedere keer dat je je haar wast

De meest effectieve anti-roos shampoos bevatten actieve ingrediënten die de hoofdoorzaak van roos behandelen, niet enkel de symptomen dus, om te voorkomen dat de roos terugkeert.

Deze shampoos voorkomen dat de roosveroorzakende microbe, Malassesia globosa, irriterende stoffen op de hoofdhuid produceert. Dit betekent dat naast het verwijderen van zichtbare schilfers, ze ook jeuk en irritatie door roos helpen kalmeren.

Je vindt actieve anti-roos ingrediënten in alle Head & Shoulders shampoos en 2in1 shampoos.

Bekijk onze gids met ingrediënten van Head & Shoulders Andere behandelingen pakken vaak alleen de symptomen aan. Bijvoorbeeld anti-verspreidingsmiddelen in koolteer die ontwikkeld zijn om de snelheid waarmee je huidcellen zich vernieuwen te verlagen, terwijl salicylzuur ontwikkeld is om te helpen de huidcelklonters in je haar af te breken zodat de zichtbare tekenen van roos verminderen.

Wil je een conditioner voor je haar, probeer dan ook Head & Shoulders 2in1 shampoo
Wist je dat sommige conditioners eigenlijk de werking van je anti-roos shampoo kunnen verminderen?

Daarom adviseren we je altijd om Head & Shoulders 2in1 anti-roos shampoo en conditioner te gebruiken als je roos hebt.

Die heeft dezelfde verzorgende ingrediënten om je prachtig uitziend, zacht haar te geven maar zorgt ervoor dat de veelvoorkomende tekenen van roos effectief behandeld worden.

Meer over hoe je van roos afkomt

Vind je perfecte anti-roos shampoo en 2in1