Ga naar artikelGa naar zoeken

Hoe voorkom je haaruitval?

Er zijn veel factoren die haaruitval veroorzaken. Een van de oorzaken van haaruitval die gemakkelijk te behandelen is, is een ongezonde hoofdhuid

Onderzoek heeft aangetoond dat haar dat groeit uit een gezonde hoofdhuid meestal dikker en sterker is dan haar dat uit een beschadigde hoofdhuid groeit. Dus is het belangrijk om voor je hoofdhuid te zorgen door Head & Shoulders te gebruiken iedere keer je je haar wast.

Roos kan ook tot dunner wordend haar leiden doordat het een jeukende hoofdhuid veroorzaakt. Als je op je hoofdhuid krabt, kun je de individuele haarstrengen beschadigen wat leidt tot brekende haren en in sommige gevallen tot haaruitval. Dus door het behandelen van een van de belangrijkste oorzaken van roos, kun je jeuk kalmeren en daardoor je haar er vol en dik laten uitzien.

Bekijk een aantal van onze oplossingen voor dunner wordend haar:

  • Dik & Sterk - een speciaal ontwikkelde shampoo en extra verdikkende behandeling die iedere haarstreng voedt van de wortel tot de punt om je haar gezond en dik te houden.

  • Anti-haaruitval & Strong - onze shampoo en 2in1 shampoo enconditioner zijn ontwikkeld om je haar te beschermen tegen breken om het gezond te houden en het er vol en dik te laten uitzien.