Ga naar artikelGa naar zoeken

Is anti-roos shampoo slecht voor mijn haar?

Laten we een mythe ontkrachten: Anti-roos shampoo is niet slecht voor je haar. Onderzoek heeft zelfs aangetoond dat roos slecht is voor je haar.

Dus als je je hoofdhuid niet regelmatig of zelfs af en toe helpt bij de strijd tegen roos, dan kan je haar hieronder lijden.

Haar dat groeit vanuit een hoofdhuid die geïrriteerd wordt door roos heeft meer schade aan de oppervlakte en een zwakkere proteïnestructuur. Meer krabben vanwege roos kan daarnaast de schade aan de buitenkant van het haar vergroten en dofheid veroorzaken.

Omdat het in wezen werkt om roos te elimineren, zorgt Head & Shoulders ervoor dat je haar er prachtig uitziet door te helpen schade die door roos veroorzaakt  tevoorkomen.

Probeer het Head & Shoulders Damage Rescue-assortiment om haar te redden van schade, dofheid en droge hoofdhuid. Ze verminderen breken voor tot wel tien keer sterker* haar, terwijl het 100% roosvrij** is

Hoe vaak moet ik anti-roos shampoo gebruiken?

Voor maximale controle van roos zou je iedere keer dat je je haar wast, anti-roos shampoo moeten gebruiken.

Dat komt doordat dermatologen het erover eens zijn dat roos een chronische aandoening is, die zonder behandeling weer terugkomt. Dus als je jezelf afvraagt, “moet ik iedere dag anti-roos shampoo gebruiken?” Maak je geen zorgen Head & Shoulders shampoo elimineert roos en is ook mild voor je haar.

Sommige mensen geloven dat alleen sterke producten roos kunnen bestrijden, maar niets is minder waar. We hebben er 50 jaar aan besteed om Head & Shoulders te perfectioneren voor dagelijks gebruik.

Head & Shoulders combineert geavanceerde hoofdhuidverzorging met de beste ingrediënten van gewone shampoos: reinigers, conditioners en heerlijke geuren. Daarom is Head & Shoulders de  meest verkochte shampoo ter wereld.***

*kracht tegen schade vs. niet-conditionerende shampoo.
**zichtbare schilfers bij regelmatig gebruik
***P&G berekening gebaseerd op verkoopinformatie van Nielsen over juli 2012 - juni 2013.