Ga naar artikelGa naar zoeken

Natuurlijke middeltjes tegen roos vs. Head & Shoulders anti-roos shampoo

Stel zit tegenover elkaar op een skateboard. Ze omhelzen elkaar. Vrouw raakt met één hand hoofd man aan.

Het internet staat vol met huismiddeltjes voor het behandelen van roos. Leer meer over natuurlijke middeltjes en hoe zij te vergelijken zijn met de nummer 1 anti-roos shampoo van de wereld

Voor iedere remedie om roos effectief aan te pakken, moet deze in staat zijn om de oorzaak – een microbe genaamd Malassezia globosa aan te pakken. Een op de twee mensen zijn er gevoelig voor, ervaren irritatie en schilfering van de hoofdhuid die we zien als roosschilfers.

Meer over wat roos veroorzaakt

Ontdek wat er achter een aantal van de meest gebruikte natuurlijke middeltjes tegen roos zit en of ze echt werken:

Kokosolie
Eucalyptus

Werken natuurlijke middeltjes tegen roos?
Kort gezegd, nee. Regelgevende instanties over de hele wereld, zoals de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA), hebben veel verschillende produkten die roos kunnen bestrijden, beoordeeld.

Tot dusver is er geen veel gebruikt natuurlijk middeltje erkend als effectieve behandeling tegen roos.

Hoe anti-roos shampoo verschilt
In tegenstelling tot de meeste huismiddeltjes zijn de volgende middelen onderzocht, getest en erkend door verschillende regelgevende instanties wereldwijd als een effectieve roosbehandeling:

  • Climbazole

  • Koolteer

  • Piroctone olamine

  • Pyrithionzink

  • Salicylzuur

  • Seleniumsulfide

  • Zwavel

Dit zijn de middelen die je in anti-roos shampoos aantreft.

Onze unieke formule werd klinisch bewezen effectief te zijn tegen roos. We hebben zelfs meer dan 225 klinische tests uitgevoerd over de hele wereld, wat hem tot de de meest geteste anti-roos shampoo maakt die verkrijgbaar is.

Bekijk wat de ingrediënten zijn in Head & Shoulders shampoos

Een shampoo moet meer doen dan alleen roos behandelen
Een ander belangrijk verschil tussen Head & Shoulders shampoos en conditioners en een aantal van de natuurlijk middeltjes waar je over gehoord kunt hebben, is dat zij ook een aantal van de beste elementen van gewone shampoos bevatten.

Dus naast het verwijderen van roosschilfers en het verminderen van jeuk en roodheid die samenhangen met roos, krijg je ook prachtig uitziend haar.

En je haar ruikt niet naar wodka of mondwater – we gebruiken geurtechnologie om je haar heerlijk fris te laten ruiken, of het nu apple fresh, menthol fresh of  citrusgeuren  zijn.