Ga naar artikelGa naar zoeken

Roos en haaruitval

Wist je dat? Afbreken van haar, dunner worden van haar of haaruitval zijn zorgen voor 64% van de mensen ter wereld.

Een gezonde hoofdhuid is belangrijk om te helpen beschermen tegen haaruitval. Een ongezonde hoofdhuid zorgt vaak voor ongezond haar dat zwakker is en sneller zal breken.

Daarnaast kan jeuk op de hoofdhuid door roos ervoor zorgen dat je krabt, waardoor er nog meer fysieke schade kan ontstaan en waardoor meer haren breken.

Dunner wordend haar voor mannen

Head & Shoulders’ shampoo helpt de hoofdhuid in goede vorm te houden en voorkomt breken, wat noodzakelijk is om je haar langer te houden.

  • De actieve ingrediënten in onze shampoo en conditioners helpen roos verwijderen, zodat het haar gezond en vol blijft.

Dunner wordend haar voor vrouwen

Wetenschappers van Head & Shoulders hebben ontdekt dat roos het haar verzwakt: Haar dat groeit vanuit een hoofdhuid die geïrriteerd wordt door roos heeft meer schade aan de oppervlakte en een zwakkere proteïnestructuur. Krabben kan ook bijdragen aan haarschade. Zwak haar breekt sneller.

Gelukkig is er een manier om het haar sterk te houden: regelmatig Head & Shoulders gebruiken. Head & Shoulders’ shampoo helpt de hoofdhuid in goede vorm te houden door schade aan haar veroorzaakt door roos te voorkomen, zodat je haar gezond en sterk kan zijn.

Probeer Head & Shoulders Dik & Sterk-assortiment:

  • Het zorgt voor vol, sterk haar in slechts twee weken. De actieve ingrediënten helpen roos en gerelateerde haarschade verwijderen, zodat het haar sterk blijft.