Ga naar artikelGa naar zoeken

Ruiken alle anti-roos shampoos onprettig?

Ontdek onze baanbrekende aanpak om fantastische geuren toe te voegen aan onze anti-roos shampoos en conditioners.

Mensen denken vaak dat alle anti-roos shampoos vies ruiken, dat ze wel verlichting voor de hoofdhuid bieden maar geen lekkere geur hebben, vooral in de douche. Daarom heeft Head & Shoulders, al meer dan 50 jaar leider op het gebied van anti-roos, een baanbrekende aanpak ontwikkeld om de douche-ervaring te verbeteren: door het combineren van hoofdhuidtechnologie - eigendomsrechtelijk beschermd en bewezen haarvoordelen - met een geweldige, door water geactiveerde geurboost. Haar- en hoofdhuidverzorging komen samen voor een ultieme douche-ervaring waarbij je geen compromis hoeft te sluiten.

Toen Head & Shoulders-technici voor het eerst gingen samenwerken met leidende geurontwerpers, hadden ze een gemeenschappelijk doel voor ogen: het aanpakken van roos tot een echt prettige ervaring te maken. Om Fresh Scent Technology te ontwikkelen, werkten wetenschappers en parfumeurs van Head & Shoulders samen om balans aan te brengen in de geur binnen de producten door de subtiele mix van topnoten te versterken. Deze topnoten worden “geactiveerd” door water tijdens het douchen, waardoor een heerlijke geur ontstaat die het humeur van de gebruiker opfleurt aan het begin van zijn dag.

Je hoeft niet te kiezen tussen het effectief behandelen van roos en heerlijk ruikend haar. Head & Shoulders heeft Fresh Scent Technology gecreëerd, waarbij geuren worden gebruikt met frisse noten die tot leven komen als zij in contact komen met water. Het resultaat? Anti-roos shampoos zoals Head & Shoulders’ Apple Fresh en Citrus Fresh die je haar er prachtig uit laten zien en heerlijk laten ruiken.