Ga naar artikelGa naar zoeken

Roos in de winter

We horen vaak van mensen dat hun roos erger lijkt in de wintermaanden. Maar de winter zelf veroorzaakt geen roos

In plaats daarvan zijn er andere factoren in de koudere maanden die een bestaand roosprobleem erger kunnen doen lijken. Bijvoorbeeld:

  • dragen van een hoed - roosveroorzakende microbes gedijen bij hogere temperaturen, dus als je een wollen muts op zet die de temperatuur van je hoofdhuid doet stijgen, loop je meer risico op roos. Onze onderzoeken hebben aangetoond dat het niet lang duurt voordat de optimale temperatuur voor roosveroorzakende microbes wordt bereikt.

  • droge lucht - centrale verwarming in huis en op kantoor verwarmt en droogt de lucht om je heen. Dus als je gevoelig bent voor een droge, schilferige hoofdhuid kan dit het probleem verergeren.

Wat kun je doen om je hoofdhuid te beschermen

Als je risico loopt door omgevingsfactoren in de winter, zijn er een aantal eenvoudige stappen die je kunt ondernemen om je haar en hoofdhuid te beschermen.

Zorg dat je regelmatig Head & Shoulders anti-roos shampoo gebruikt. De onzichtbare beschermende technologie helpt niet alleen van roos af te komen maar biedt ook bescherming tegen dagelijkse factoren die roos kunnen verergeren.

Gebruik deze dus regelmatig zodat je beschermingsniveau hoog blijft en je roos op afstand kunt houden.

Bekijk onze haarverzorgingstips voor de winter

Vind je perfecte anti-roos shampoo