Ga naar artikelGa naar zoeken
APPLE FRESH CONDITIONER
APPLE FRESH CONDITIONER
beoordeling: 0.00/5
Fles met groene letters. Apple Fresh Conditioner. Groene horizontale streep met waterdruppels en appel. Grijze achtergrond.

APPLE FRESH CONDITIONER

beoordeling: 0.00/50% beveel aan
  • Head & Shoulders anti-roos conditioner hydrateert je haar en hoofdhuid en geeft je prachtig, zacht en roosvrij (bij regelmatig gebruik)

  • Met microvoedingsstoffen, lipiden en antioxidanten voor een intense hydratatie en prachtig lichtgewicht haar

  • Deze pH-gebalanceerde formule is ontwikkeld door experten voor de verzorging van haar en hoofdhuid

  • Apple Fresh conditioner verfrist je haar onmiddellijk, hydrateert het van de wortels tot de puntjes en geeft het een langdurige heerlijke geur

  • Voor het beste resultaat, gebruik met H&S shampoo voor een betere bescherming van de hoofdhuid (gebruik van anti-roos shampoo an conditioner vs. anti-roos shampoo alleen)

  • Formule samengesteld zonder ongewenste ingrediënten  en onze verpakkingen zijn volledig recyclebaar

  • Nummer 1 shampoomerk ter wereld (P&G-berekening gebaseerd op de jaarlijkse externe verkoopscijfers van de categorie shampoo)

Head & Shoulders conditioner voor haar en hoofdhuid, met actieve anti-roos bestanddelen, hydrateert je haar en hoofdhuid, voor prachtig, zacht en roosvrij haar (bij regelmatig gebruik). De pH-gebalanceerde formule werd door experten ontwikkeld om de hoofdhuid te verzorgen en is verrijkt met microvoedingsstoffen, lipiden en antioxidanten, voor een diepe hydratatie en prachtig lichtgewicht haar zonder roos. Apple Fresh conditioner verfrist je haar onmiddellijk, hydrateert het van de wortels tot de puntjes en geeft het een langdurige heerlijke geur. Voor het beste resultaat, gebruiken met H&S shampoo voor een betere bescherming van de hoofdhuid (gebruik van anti-roos shampoo en conditioner vs. anti-roos shampoo alleen). Als 's werelds #1 shampoomerk (berekening P&G op basis van de jaarlijkse rapportering van de verkoopscijfers voor de categorie shampoo) zetten we ons in voor de hoogste standaard voor wat de kwaliteit en veiligheid van onze ingrediënten betreft: onze formules zijn samengesteld zonder ongewenste ingrediënten en onze verpakkingen zijn volledig recyclebaar.

Aqua, Stearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Stearamidopropyl Dimethylamine, Glutamic Acid, Dimethicone, Parfum, Benzyl Alcohol, Phenoxyethanol, Citric Acid, Sodium Benzoate, Piroctone Olamine, Hexyl Cinnamal, Polysorbate 20

Product-recensies