Ga naar artikelGa naar zoeken
Classic Conditioner
Classic Conditioner
beoordeling: 0.00/5
een fles Head & Shoulder CLASSIC CONDITIONER

Classic Conditioner

beoordeling: 0.00/50% beveel aan
  • Head & Shoulders anti-roos conditioner hydrateert je haar en hoofdhuid en geeft je prachtig, zacht en roosvrij (bij regelmatig gebruik)

  • Met microvoedingsstoffen, lipiden en antioxidanten voor een intense hydratatie en prachtig lichtgewicht haar

  • Deze pH-gebalanceerde formule is ontwikkeld door experten voor de verzorging van haar en hoofdhuid

  • Classic conditioner verfrist het haar onmiddellijk, biedt een diepgaande hydratatie en hydrateert de droge hoofdhuid (bij regelmatig gebruik)

  • Voor het beste resultaat, gebruik met H&S shampoo voor een betere bescherming van de hoofdhuid (gebruik van anti-roos shampoo an conditioner vs. anti-roos shampoo alleen)

  • Formule samengesteld zonder ongewenste ingrediënten en onze verpakkingen zijn volledig recyclebaar

  • Nummer 1 shampoomerk ter wereld (P&G-berekening gebaseerd op de jaarlijkse externe verkoopscijfers van de categorie shampoo)

Head & Shoulders Classic anti-roos conditioner is geformuleerd om het haar en de hoofdhuid onmiddellijk te verfrissen en om de droge hoofdhuid te hydrateren. De Microbiome Balance-formule hydrateert het haar en de hoofdhuid diep om je roosvrij* haar te geven met een lichtgewicht finish. De formule is pH-gebalanceerd, bevat vitamines en antioxidanten en is geschikt voor dagelijks gebruik. Combineer je condtioner met een Head & Shoulders Shampoo om de anti-roosbescherming op je hoofdhuid te verhogen voor zacht en mooi roosvrij* haar.

*zichtbare roos, bij regelmatig gebruik

Aqua, Stearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Stearamidopropyl Dimethylamine, Glutamic Acid, Dimethicone, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Parfum, Citric Acid, Sodium Benzoate, Piroctone Olamine, Hexyl Cinnamal, Linalool, Niacinamide, Polysorbate 20, Panthenol, Tocopheryl Acetate

Product-recensies