Ga naar artikelGa naar zoeken
INTENSE HYDRATION CONDITIONER
INTENSE HYDRATION CONDITIONER
beoordeling: 0.00/5
Conditioner fles met bruine letters. Intens Hydration. Bruine horizontale streep met crème en kokosnoot. Grijze achtergrond.

INTENSE HYDRATION CONDITIONER

beoordeling: 0.00/50% beveel aan
  • Head & Shoulders anti-roos conditioner hydrateert je haar en hoofdhuid en geeft je prachtig, zacht en roosvrij (bij regelmatig gebruik)

  • De Derma&Pure-formule met microvoedingsstoffen, lipiden en antioxidanten hydrateert diep, voor prachtig lichtgewicht haar

  • Deze pH-gebalanceerde formule is ontwikkeld door experten voor de verzorging van haar en hoofdhuid

  • Intense Hydration conditioner, met kokosolie, helpt een droge hoofdhuid en beschadigd haar intens te hydrateren en revitaliseren

  • Voor het beste resultaat, gebruik met H&S shampoo voor een betere bescherming van de hoofdhuid (gebruik van anti-roos shampoo an conditioner vs. anti-roos shampoo alleen)

  • Formule samengesteld zonder ongewenste ingrediënten  en onze verpakkingen zijn volledig recyclebaar

  • Nummer 1 shampoomerk ter wereld (P&G-berekening gebaseerd op de jaarlijkse externe verkoopscijfers van de categorie shampoo)

De Head & Shoulders conditioner voor haar en hoofdhuid, met actieve anti-roos bestanddelen, hydrateert je haar en hoofdhuid, voor prachtig, zacht en roosvrij haar (bij regelmatig gebruik). De pH-gebalanceerde Derma&Pure-formule werd door experten ontwikkeld om de hoofdhuid te verzorgen en is verrijkt met microvoedingsstoffen, lipiden en antioxidanten, voor een diepe hydratatie en prachtig lichtgewicht haar zonder roos. Intense Hydration conditioner, met kokosolie, helpt een droge hoofdhuid en beschadigd haar intens te hydrateren en revitaliseren. Voor het beste resultaat, gebruiken met H&S shampoo voor een betere bescherming van de hoofdhuid (gebruik van anti-roos shampoo en conditioner vs. anti-roos shampoo alleen). Als 's werelds #1 shampoomerk (berekening P&G op basis van de jaarlijkse rapportering van de verkoopscijfers voor de categorie shampoo) zetten we ons in voor de hoogste standaard voor wat de kwaliteit en veiligheid van onze ingrediënten betreft: onze formules zijn samengesteld zonder ongewenste ingrediënten en onze verpakkingen zijn volledig recyclebaar.

Aqua, Stearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Stearamidopropyl Dimethylamine, Glutamic Acid, Dimethicone, Parfum, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Citric Acid, Sodium Benzoate, Piroctone Olamine, Hexyl Cinnamal, Polysorbate 20, Benzyl Salicylate, Limonene, Linalool, Cocos Nucifera Oil

Product-recensies