Ga naar artikelGa naar zoeken
Head & shoulders Derma X Pro Kalmeert assortiment, naast witte gebarsten kruik met bloemen erin en vrouw met lege gebarsten kruik in de hand, vrouw glimlacht

tot
95%
MINDER
HAARUITVAL*

*VEROORZAAKT DOOR AFBREKEN VAN HAAR, BIJ GEBRUIK VAN DERMAXPRO SHAMPOO, CONDITIONER EN HAARVERZORGING

WIST JE DAT EEN DROGE HOOFDHUID NIET
ALLEEN DROOG MAAR OOK BESCHADIGD IS?

De natuurlijke balans van je hoofdhuid is verstoord
waardoor ze vocht niet meer goed kan vasthouden


Wanneer dit gebeurt

IS HYDRATEREN NIET GENOEG

ONTDEK DE NIEUWE DERMAXᴾᴿᴼ by Head & Shoulders


HOE GEBRUIK JE DE DERMA Xᴾᴿᴼ PRODUCTEN

STAP 1REINIG

Model giet wat Head & shoulders Derma X Pro shampoo in hand

Was je hoofdhuid voorzichtig en verwijder de opeenhoping van dode huidcellen. Dit gaat uitdroging en roos tegen en bereidt je hoofdhuid voor op de volgende stappen.


STAP 2VOED

Geopende tube Head & shoulders Derma X Pro Conditioner en product wordt eruit geknepen

Masseer de conditioner in op je haar van de haarwortels tot de punten en laat de hydraterende formule een paar minuten inwerken en spoel dan uit. Het gebruik van een conditioner zonder anti-roos bescherming kan de bescherming tegen uitdroging en roos verminderen.

STAP 3VERZORG

Geopende fles Head & shoulders Derma X Pro Hoofdhuidbalsem en product wordt eruit geknepen

Breng aan op pas gewassen haar, laat 3 minuten inwerken op de hoofdhuid en spoel uit. Deze balsem helpt je hoofdhuid tot 72 uur* hydrateren en je bescherming tegen roos te vergroten. (*bij gebruik met DERMA Xᴾᴿᴼ shampoo).

STEP 4REVITALISEER

STAP 4 REVITALISEREN

Maak je hoofdhuidroutine compleet met de DERMA Xᴾᴿᴼ Revitaliserende Haarverzorging Zonder Uitspoelen Dag & Nacht. Dit NIEUWE product hydrateert de hoofdhuid, revitaliseert de wortels en kan in combinatie met shampoo en conditioner haaruitval tot 95%* helpen verminderen.

PROBEER ONZE HOOFDHUIDBALSEMS

Verrijkt met huidverzorgingsfavorieten: aloë vera, vitamine E en hyaluronzuur. Voor een tot 72 uur aanhoudende hydratatie, in combinatie met onze Dermaxpro shampoo en conditioner.

SHOP NUModel brengt Head & shoulders Derma X Pro Kalmeert Hoofdhuidbalsem aan op hoofdhuid en lacht

PROBEER ONZE REVITALISERENDE HAARVERZORGING

Bij gebruik tussen 2 wasbeurten door hydrateert deze verzorging de hoofdhuid terwijl het huidschilfering vermindert en de haarvezels dikker maakt voor voller haar – föhnen bij de haarwortels voor het beste resultaat.

Bij gebruik ‘s nachts voedt en regenereert het de droge hoofdhuid en revitaliseert en versterkt het je haar.

SHOP NUModel brengt Head & shoulders Derma X Pro REVITALISEERT Hoofdhuidbalsem aan op hoofdhuid en lacht

ONTDEK DE DERMA Xᴾᴿᴼ FORMULE

De DERMA Xᴾᴿᴼ-formule is verrijkt met actieve aloë vera en vitamine E en wordt aangedreven door een klinisch bewezen ingrediënt tegen roos: Piroctone Olamine. Onze formules helpen om je natuurlijke huidbarrière te versterken en het vasthouden van vocht te verbeteren.

4 stukjes aloë vera op elkaar gestapeld op wit gebarsten tablet

ALOË VERA
& VITAMINE E

icoon met tekst Klinisch bewezen boven afbeelding van microscoop en daaronder tekst Actief Bestanddeel

KLINISCH BEWEZEN FORMULE

DERMAXᴾᴿᴼ by Head & Shoulders COLLECTIE

KALMEERT-ASSORTIMENT

Voor een droge, jeukende hoofdhuid

Verlicht je jeukende hoofdhuid met onze kalmerende formule om uitdroging, jeuk** en roos te voorkomen.* Met cactusextract, actieve aloë vera en vitamine E om je natuurlijke huidbarrière te versterken.

KOOP NUDerma X Pro Kalmeert Head & Shoulders shampoo, conditioner en hoofdhuidbalsem flessen, naast stukjes aloe vera en cactus

HYDRATEERT-ASSORTIMENT

Voor een droge hoofdhuid

Hydrateer je hoofdhuid met onze hydraterende formule om uitdroging en roos te voorkomen.* Met kokosmelk, actieve aloë vera en vitamine E om je haar en hoofdhuid te hydrateren.

KOOP NUDerma X Pro Hydrateert Head & Shoulders shampoo, conditioner en hoofdhuidbalsem flessen, naast stukjes aloe vera en kokosnoot

HERSTELT-ASSORTIMENT

Voor een zeer droge hoofdhuid

Hydrateer je hoofdhuid met onze herstellende verzorgingsformule die vocht helpt vasthouden en roos voorkomen*. Met arganolie, avocado-olie, actieve aloë vera en vitamine E om de natuurlijke balans van je hoofdhuid te herstellen.

KOOP NUDerma X Pro Herstelt Head & Shoulders shampoo, conditioner en hoofdhuidbalsem flessen, naast stukjes aloe vera en avocado

REVITALISEERT-ASSORTIMENT

Voor een droge hoofdhuid en dunner wordend haar

Voed je hoofdhuid en haarwortels en help de basis van haargroei te ondersteunen met onze revitaliserende collectie. Vol niacinamide, vitamine E en actieve aloë vera.

KOOP NUHOOFDHUID & HAAR REVITALISER COLLECTIE

*zichtbare roos bij regelmatig gebruik
**jeuk gerelateerd aan roos