Ga naar artikelGa naar zoeken
Head & shoulders Derma X Pro Kalmeert assortiment, naast witte gebarsten kruik met bloemen erin en vrouw met lege gebarsten kruik in de hand, vrouw glimlacht

Tot 100% GEVOED*
en ROOSVRIJ** HAAR

*VS. NIET-VOEDENDE SHAMPOO, BIJ GEBRUIK VAN HET DERMAXPRO GAMMA
**ZICHTBARE ROOS, BIJ REGELMATIG GEBRUIK

WIST JE DAT EEN DROGE HOOFDHUID NIET
ALLEEN DROOG MAAR OOK BESCHADIGD IS?

De hoofdhuid is aangetast
en kan vocht niet goed vasthouden.


Wanneer dit gebeurt

IS BEVOCHTIGEN NIET GENOEG

ONTDEK DE NIEUWE DERMA Xᴾᴿᴼ


HOE GEBRUIK JE DE DERMA Xᴾᴿᴼ PRODUCTEN

STAP 1REINIG

Model giet wat Head & shoulders Derma X Pro shampoo in hand

Was je hoofdhuid voorzichtig en verwijder de opeenhoping van dode huidcellen. Dit beschermt je tegen uitdroging en roos en bereidt je hoofdhuid voor op de volgende stappen.


STAP 2VOED

Geopende tube Head & shoulders Derma X Pro Conditioner en product wordt eruit geknepen

Masseer van wortel tot punt in je haar en laat het 1-2 minuten intrekken zodat de voedende formule in de hoofdhuid trekken kan. Het gebruik van een niet-antiroosconditioner kan de bescherming tegen uitdroging en schilfers verminderen.

STAP 3VERZORG

Geopende fles Head & shoulders Derma X Pro Hoofdhuidbalsem en product wordt eruit geknepen

Breng aan op schoon haar, laat 3 minuten op de hoofdhuid intrekken en spoel uit. Deze balsem helpt je hoofdhuid tot 72 uur* hydrateren en je bescherming tegen roos te vergroten. (*bij gebruik met DERMA Xᴾᴿᴼ shampoo).

PROBEER ONZE HOOFDHUIDBALSEMS

Verrijkt met huidverzorgingsfavorieten: aloë vera, vitamine E en hyaluronzuur. Voor een tot 72 uur aanhoudende hydratatie, in combinatie met onze Dermaxpro shampoo en conditioner.

SHOP NUModel brengt Head & shoulders Derma X Pro Kalmeert Hoofdhuidbalsem aan op hoofdhuid en lacht

ONTDEK DE DERMA Xᴾᴿᴼ FORMULE

De DERMA Xᴾᴿᴼ-formule is verrijkt met actieve aloë vera en vitamine E en wordt aangedreven door een klinisch bewezen ingrediënt tegen roos: Piroctone Olamine. Onze formules helpen om je natuurlijke huidbarrière te versterken en het vasthouden van vocht te verbeteren.

4 stukjes aloë vera op elkaar gestapeld op wit gebarsten tablet

ACTIEVE ALOE
VERA & VITAMINE E

icoon met tekst Klinisch bewezen boven afbeelding van microscoop en daaronder tekst Actief Bestanddeel

KLINISCH BEWEZEN FORMULE

ONTDEK DE DERMA Xᴾᴿᴼ COLLECTIE

KALMEERT-ASSORTIMENT

Voor een droge, jeukende hoofdhuid

Verlicht je jeukende hoofdhuid met onze kalmerende formule om uitdroging, jeuk** en roos te voorkomen.* Met cactusextract, actieve aloë vera en vitamine E om je natuurlijke huidbarrière te versterken.

KOOP NUDerma X Pro Kalmeert Head & Shoulders shampoo, conditioner en hoofdhuidbalsem flessen, naast stukjes aloe vera en cactus

HYDRATEERT-ASSORTIMENT

Voor een droge hoofdhuid

Hydrateer je hoofdhuid met onze hydraterende formule om uitdroging en roos te voorkomen.* Met kokosmelk, actieve aloë vera en vitamine E om je haar en hoofdhuid te hydrateren.

KOOP NUDerma X Pro Hydrateert Head & Shoulders shampoo, conditioner en hoofdhuidbalsem flessen, naast stukjes aloe vera en kokosnoot

HERSTELT-ASSORTIMENT

Voor een zeer droge hoofdhuid

Hydrateer je hoofdhuid met onze herstellende verzorgingsformule die vocht helpt vasthouden en roos voorkomen*. Met arganolie, avocado-olie, actieve aloë vera en vitamine E om de natuurlijke balans van je hoofdhuid te herstellen.

KOOP NUDerma X Pro Herstelt Head & Shoulders shampoo, conditioner en hoofdhuidbalsem flessen, naast stukjes aloe vera en avocado

VERSTERKT-ASSORTIMENT

Voor droge hoofdhuid en broos haar

Voed je haar en hoofdhuid met onze versterkende formule voor veerkrachtig, schilfervrij haar*. Verrijkt met bamboe-extract om je natuurlijke huidbarrière te versterken en de natuurlijke balans van je hoofdhuid te herstellen.KOOP NUDerma X Pro Versterkt Head & Shoulders shampoo en conditioner flessen, naast stukjes aloe vera en bamboo

*zichtbare roos bij regelmatig gebruik
**jeuk gerelateerd aan roos