PRODUCTGEGEVENS

JEUKENDE HOOFDHUID 2IN1

Krijg de controle over je jeuk met Head & Shoulders Jeukende Hoofdhuid 2in1 Anti-roos shampoo en Conditioner. De stimulerende Jeukende Hoofdhuid 2in1 bevat Head & Shoulders' bewezen HydraZinc-formule om direct te kalmeren en te helpen beschermen tegen jeukende hoofdhuid. Ontvang de kalmerende ervaring van eucalyptus bij iedere wasbeurt en geniet van een gezonde hoofdhuid en zacht, mooi haar dat 100% roosvrij**** is.

(****zichtbare roos; bij regelmatig gebruik)

PRODUCT INGREDIENTS

Ingrediënten: Water, Natriumlaurylsulfaat, Natriumlaurethsulfaat, Glycoldistearate, Zinkcarbonaat, Natriumchloride, Natriumxylenesulfonaat, Cocamidopropylbetaine, Dimethicone, Geurstof, Natriumbenzoaat, Guar-hydroxypropyltrimoniumchloride, Magnesiumcarbonaathydroxide, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Blauw 1, Geel 5.

productbeoordeling

Dit gedeelte stelt consumenten zoals jij in staat om hun meningen en commentaar te delen. Headandshoulders vertegenwoordigt of garandeert niet de nauwkeurigheid van enige verklaringen of productclaims die hier worden gedaan, noch bekrachtigt enige meningen die in deze sectie worden gedeeld.

Rating Stars Off
Rating Stars On
5/5 (1)
 • Hoeveelheid
  ratings
  ratings
  5/5
 • Waarde
  ratings
  ratings
  4/5
100% Aanbevolen

Tekst Beoordelingen

Locatie :
Antwerpen
Hoeveelheid
ratings
ratings
Waarde
ratings
ratings
Rating Stars Off
Rating Stars On
02/28/2018

Werkt vanaf de eerste toepassing

Ik was al een tijdje op zoek naar een product dat ook de hoofdhuid op een milde manier verzorgde. Wat een opluchting na de eerste douche!

Ja, ik beveel dit product aan!