Voor Vrouwen

Voor Vrouwen

Bekijk per Type

TOONT producten
 • Rasterweergave Lijst Bekijk
LoadingImage
  • Kleurbescherming Shampoo

   - Anti-roos shampoo met argan- en olijfolie. - Met een speciaal antiroosingrediënt dat zacht is voor haar en hoofdhuid. - Dermatologisch getest shampoo. - Voeding van de wortels tot aan de punten.

   Door de fabrikant geadviseerde verkoopprijs
  • Anti-roos Shampoo Purify

   - Anti-roos shampoo met arganolie. - Met deze formule zonder siliconen is je haar uiterst schoon. - Dermatologisch getest shampoo. - Voeding van de wortels tot aan de punten.

   Door de fabrikant geadviseerde verkoopprijs
  • Classic Shampoo

   Vanaf 2021 verkrijgbaar in hervulbare shampooflessen, gemaakt van aluminium, die je kunt hergebruiken met het shampoo navulpak! - Classic anti-roos shampoo reinigt het haar en houdt het fris en goed gehydrateerd - De Derma&Pure-formule pakt een jeukende, vette en droge hoofdhuid doeltreffend aan om roos te stoppen nog voor deze zichtbaar is - Dermatologisch getest, pH-gebalanceerd en verrijkt met antioxidanten voor een milde verzorging van haar en hoofdhuid - Houdt het haar prachtig en tot 100% roosvrij* (zichtbare roos, bij regelmatig gebruik) *tot 100% zichtbare roos bij regelmatig gebruik, bij 65 personen is 100% van de zichtbare roos verwijderd (klinische studie bij 100 personen)

   ‎€7,99 MSRP
   Door de fabrikant geadviseerde verkoopprijs
  • Jeukende Hoofdhuid Shampoo

   - Jeukende Hoofdhuid anti-roos shampoo met eucalyptus kalmeert uw hoofdhuid en verlicht jeuk veroorzaakt door roos - Derma&Pure-formule pakt een jeukende, vette en droge hoofdhuid doeltreffend aan om roos te stoppen nog voor deze zichtbaar is - Dermatologisch getest, PH-gebalanceerd en verrijkt met antioxidanten voor een milde verzorging van haar en hoofdhuid - Houdt haar prachtig en tot 100% roosvrij* (zichtbare roos, bij regelmatig gebruik) - Werelds nummer 1 shampoomerk *tot 100% zichtbare roos bij regelmatig gebruik, bij 65 personen is 100% van de zichtbare roos verwijderd (klinische studie bij 100 personen)

   ‎€4,99 MSRP
   Door de fabrikant geadviseerde verkoopprijs
  • Citrus Fresh Shampoo

   Citrus Fresh Shampoo

   - Citrus Fresh anti-roos shampoo reinigt vet haar en een vette hoofdhuid met een blijvende citrusgeur - Derma&Pure-formule pakt een jeukende, vette en droge hoofdhuid doeltreffend aan om roos te stoppen nog voor deze zichtbaar is - Dermatologisch getest, PH-gebalanceerd en verrijkt met antioxidanten voor een milde verzorging van haar en hoofdhuid - Houdt haar prachtig en tot 100% roosvrij* (zichtbare roos, bij regelmatig gebruik) - Werelds nummer 1 shampoomerk *tot 100% zichtbare roos bij regelmatig gebruik, bij 65 personen is 100% van de zichtbare roos verwijderd (klinische studie bij 100 personen)

   ‎€7,99 MSRP
   Door de fabrikant geadviseerde verkoopprijs
  • Jeukende Hoofdhuid 2in1

   - Jeukende Hoofdhuid 2-in-1 anti-roos shampoo verlicht een jeukende hoofdhuid veroorzaakt door roos en geeft een verfrissend gevoel - Derma&Pure-formule pakt een jeukende, vette en droge hoofdhuid doeltreffend aan om roos te stoppen nog voor deze zichtbaar is - Dermatologisch getest, PH-gebalanceerd en verrijkt met antioxidanten voor een milde verzorging van haar en hoofdhuid - Houdt haar prachtig en tot 100% roosvrij* (zichtbare roos, bij regelmatig gebruik) - Werelds nummer 1 shampoomerk *tot 100% zichtbare roos bij regelmatig gebruik, bij 65 personen is 100% van de zichtbare roos verwijderd (klinische studie bij 100 personen)

   Door de fabrikant geadviseerde verkoopprijs
  • Versterkend Shampoo

   - Anti-roos shampoo met arganolie en bamboe. - De zachte formule maakt het haar tot 100% roosvrij (bij regelmatig gebruik) en veerkrachtig. - Dermatologisch getest shampoo. - Voeding van de wortels tot aan de punten.

   Door de fabrikant geadviseerde verkoopprijs
  • Versterkend Conditioner

   - Conditioner voor haar en hoofdhuid met arganolie en bamboe. - Anti-roos conditioner ontworpen voor gebruik op het haar en de hoofdhuid. - ph-neutraal. - Met antioxidanten.

   Door de fabrikant geadviseerde verkoopprijs
  • Anti-Pluis Shampoo

   - Anti-roos shampoo met arganolie en amandelolie. - Helpt pluis tegen te gaan en bestrijdt roos, waardoor je haar en hoofdhuid gehydrateerd blijven. - Dermatologisch geteste shampoo. - Voeding van de wortels tot aan de punten.

   Door de fabrikant geadviseerde verkoopprijs
WaitingImage