FAQ: MIJN ROOS BLIJFT TERUGKOMEN. WAAROM GEBEURT DAT EN WAT MOET IK DOEN?Er is geen geneesmiddel voor roos, dus als je stopt met het gebruiken van je anti-roos shampoo is het waarschijnlijk dat je roos terugkomt

Vaak gebruiken mensen een anti-roos shampoo om de symptomen te behandelen en wanneer de roos weg is stappen ze weer over op hun eigen cosmetische shampoo.

Maar roos is een terugkerende aandoening, dus moet je de symptomen regelmatig behandelen als je roosvrij wilt blijven.

Meer over de oorzaken van roos

Om te voorkomen dat roos terugkomt, moet je dit doen:

  1. Kies een anti-roosshampoo - en zorg dat het er een is die echt werkt. De unieke formule van Head & Shoulders shampoo bevat actieve ingrediënten die de belangrijkste oorzaak van roos aanpakt..
  2. Was je haar regelmatig - voor de beste resultaten gebruik je iedere keer dat je je haar wast je anti-roos shampoo in plaats van af te wisselen met een gewone shampoo. Head & Shoulders gebruikt een aantal van de beste ingrediënten uit gewone shampoos zodat je haar er fantastisch uitziet.
  3. Wil je een conditioner voor je haar, probeer dan ook Head & Shoulders 2in1 shampoo en conditioner. Deze zijn ontwikkeld om anti-roos shampoos aan te vullen en de roosbestrijdende kracht vast te houden - andere conditioners kunnen de beschermende laag op je hoofdhuid wegwassen zodat je minder beschermd bent tegen roos.

Vind je perfecte anti-roos shampoo –of 2in1 shampoo en conditioner