Ga naar artikelGa naar zoeken

Onze filosofie

Onze missie is een wereld zonder roos - omdat we geloven dat niets je ervan mag weerhouden om je zelfverzekerd te voelen en ten volle van het leven te genieten. 

Daarom hebben we ons toegewijd aan het verwijderen van roos en het schenken van fantastisch uitziend haar. Zo hoef je je weer over één ding minder zorgen te maken.

Een oplossing vinden

Wij zijn sinds de Jaren 60 de expert op het gebied van roos. Voordat we begonnen waren de enige beschikbare remedies tegen roos onaangenaam in het gebruik: ze stonken verschrikkelijk en maakten je haar plat.


Dat was niet goed genoeg voor ons, daarom waren we de eersten die een product ontwikkelden dat niet alleen doeltreffend is in het verwijderen van roos, maar ook de oorzaak ervan aanpakt. Daarna hebben we extra voordelen toegevoegd, zoals hydraterende crèmes en frisse geuren om de shampoo aangenaam in gebruik te maken. 

een vrouw en een man zitten met hun ogen dicht en leunen met hun rug tegen elkaar aan
Blauwe tekening van wereldbol met lichtblauwe cirkel in het midden. Witte achtergrond.

BEVRIJD DE WERELD VAN ROOS

Blauwe tekening van haar in haarzakje. Witte achtergrond.

MAAK EEN PRODUCT DAT ZORGT VOOR EEN GEZOND UITZIENDE HOOFDHUID EN GEWELDIG HAAR

Blauwe afbeelding van erlenmeyer. Witte achtergrond.

CONTINU VERBETEREN VAN ONS PRODUCT

Blauwe tekening laboratoriumbuisje. Witte achtergrond.

MAAK PRODUCTEN DIE BRILJANT WERKEN VOOR IEDEREEN

Blauwe tekening van shampoofles met #1 op voorgrond. Witte achtergrond.

DIT IS WAT ONS DE #1 SHAMPOO TER WERELD MAAKT

*GEBASEERD OP VERKOOPGEGEVENS VAN NIELSEN

VEILIG EN DOELTREFFEND VOOR IEDEREEN

Bij Head & Shoulders willen we je zelfvertrouwen geven en dat betekent dat veel van wat we doen afhankelijk is van jouw vertrouwen in ons. 

Wij garanderen dat je een veilige en fijne gebruikservaring van onze producten zult hebben. 

 We doen er alles aan om transparant te zijn en vertellen je graag precies wat er in elke fles zit. Elk ingrediënt dat in onze producten zit heeft strenge veiligheidstests doorstaan ​​en dient om van je roos af te komen terwijl je je hoofdhuid verzorgt. 

 We begrijpen ook dat wanneer het over haar- en hoofdhuidverzorging gaat iedereen uniek is. Daarom hebben we naast onze klassieke anti-roos shampoo een volledig assortiment gecreëerd dat je een verscheidenheid aan producten biedt die zijn afgestemd op jouw haartype en de specifieke voordelen die jij in je shampoo zoekt. 

 Voor iedereen is er een Head & Shoulders shampoo, ongeacht je leeftijd, geslacht of etniciteit – want roos discrimineert niet, en wij ook niet. 

Donkere vrouw met krullend haar en blauwe eyeliner staat voor donkere man. Vrouw kijkt omlaag. Beiden blauwe kleren.