ANTOINE GRIEZMANN SLUIT ZICH AAN BIJ HET TEAM AMBASSADEURS VAN HEAD & SHOULDERSParijs, 1 maart 2017 - Met enorme trots kondigt Head & Shoulders vandaag aan dat, na maandenlang speculeren, Antoine Griezmann, de steraanvaller van het Franse team en van Atlético Madrid, een overeenkomst heeft getekend met de wereldleider in shampoo*.

Met de ondertekening van deze samenwerkingsovereenkomst heeft Antoine Griezmann zich aangesloten bij het dream team van ambassadeurs van Head & Shoulders, waar al grote voetbaltalenten bij zitten, zoals Manuel Neuer (Bayern München en het Duitse team), Gianluigi Buffon (Juventus en het Italiaanse team) en Robert Lewandowski (Bayern München en het Poolse team).

Head & Shoulders zal Antoine Griezmann begeleiden op zijn traject als speler op wereldniveau, hem ondersteunen bij de extreme druk die een elitevoetballer moet overwinnen en hem tonen hoe hij kan omgaan met de uitdagingen, zowel op het veld als erbuiten, om zich voor te bereiden op grote voetbalevenementen.

“Het is fantastisch om me bij de Head & Shoulders familie te mogen voegen. Het is me een groot genoegen om me bij een groep aan te sluiten, waarin een aantal van de grootste namen uit het internationaal voetbal en de nummer 1 shampoo wereldwijd worden samengebracht. Ik heb er zin in om samen met het merk te werken aan de realisatie van haar Europese campagnes rond het voetbal.”
Antoine Griezmann; Atlético Madrid en het Franse team

Om de start van de samenwerking te vieren, verzorgt Antoine Griezmann de lancering van de nieuwe Men Ultra collectie van Head & Shoulders, opgedeeld in zes nieuwe varianten, met een verbeterde werking. De nieuwe collectie Men Ultra voldoet aan de behoeften van het haar en de hoofdhuid van veeleisende mannen en biedt hen 100% doeltreffende bescherming tegen roos**, om zelfverzekerd de dagelijkse uitdagingen aan te gaan.

D’AMBASSADEURS HEAD & SHOULDERS

Eduardo Atamoros, directeur communicatie Head & Shoulders global, voegt hieraan toe:

“Wij zijn heel blij met deze samenwerking. Head & Shoulders onderhoudt al jaren een heel sterke band met tal van de beste sporters ter wereld en begeleidt ze in hun dagelijkse leven. Daarom hebben we een aantal indrukwekkende namen uit de voetbalwereld samengebracht, die de spirit van het merk belichamen, zoals Antoine Griezmann. Prestatie is een sterke waarde die we gemeen hebben met deze sportkampioenen, we zijn namelijk zelf ook de wereldwijde* nummer één van de shampoos, en daarom werken we met hen samen. Voor Head & Shoulders zit deze prestatie in zijn bekwaamheid om de hoofdhuid te verzorgen, om roos te bestrijden en zo het haar te versterken. Deze samenwerking met Antoine Griezmann is de aanzet tot een nieuwe communicatiecampagne in Europa gedurende het hele jaar 2017.”

Head & Shoulders gaat al jaren in zee met voetbaltalenten om zijn campagnes te versterken. Elke ambassadeur heeft zijn eigen manier om zo goed mogelijk in vorm te blijven, in alle omstandigheden. Maar als de blik van miljoenen toeschouwers van overal ter wereld op de spelers gericht zijn, moet roos wel het minste van hun zorgen zijn.

De Men Ultra Collectie van Head & Shoulders, de nummer één van alle shampoomerken wereldwijd*, is vanaf april 2017 overal in Nederland beschikbaar.

*P&G berekeningen gebaseerd op de Nielsen verkoopinformatie juli 2015 - juni 2016
**zichtbare roos bij regelmatig gebruik, bij 126 personen is 100% van de zichtbare roos verwijderd (klinische studie bij 280 personen).