Tea tree-shampoo voor een koele en verfriste hoofdhuidHoud je hoofd koel! Head & Shoulders geeft onze anti-roos shampoo een extra kick door de verfrissende, reinigende kracht van tea tree-olie.

PG4957HSBEKeyVisualLocalisationBENLNL

Tea tree-olie wordt al minstens een eeuw lang door de Australische Aboriginals gebruikt als medicijn vanwege de antimicrobiële eigenschappen.

Na de jaren 20 is het gebruik zodanig geëxplodeerd dat het nu een algemeen bekende en gebruikte remedie is voor allerlei soorten kwaaltjes, zoals acne, schimmelinfecties en voetschimmel.

Nu gebruikt Head & Shoulders deze natuurlijke helende plant om te zorgen voor roosvrij haar voor iedereen die last heeft van roos.

Het probleem van roos

Roos is het resultaat van een gistachtige schimmel die malassezia globosa heet. We hebben deze microbe allemaal op onze hoofdhuid, maar sommige mensen zijn extra gevoelig voor het bijproduct ervan, oliezuur.

Bij deze mensen veroorzaakt de natuurlijke reactie van de hoofdhuid op deze irriterende stof de volgende symptomen:

  • Jeuk
  • Roodheid
  • Droge hoofdhuid

Met andere woorden: roos.

Waarom tea tree-olie?

Afrekenen met roos betekent het gebruik van een goede anti-roos shampoo zoals Head & Shoulders.

Head & Shoulders maakt gebruik van een speciale formule voor het bestrijden van de oorzaak en symptomen van roos, zodat je zo snel mogelijk weer een gezonde hoofdhuid hebt.

Door tea tree aan onze shampoo toe te voegen, zorgen we ervoor dat je alle middelen in handen hebt voor het bestrijden van roos en dat je hoofdhuid beter aanvoelt terwijl je dit doet.

De natuurlijke eigenschappen van tea tree zorgen ervoor dat gebruik van de Head & Shoulders Tea Tree Shampoo je direct een schoner, koeler en frisser gevoel geeft.

Onze tea tree-shampoo reinigt diep, zodat je hoofdhuid vanaf de wortels van je haar tot de puntjes ervan roosvrij is. Dat niet alleen; na elke douchebeurt blijft de heerlijke geur van tea tree om je heen hangen, zodat je de hele dag een fris gevoel hebt.

Probeer nu Head & Shoulders Tea Tree Shampoo en houd je hoofd koel in elke situatie.